Acasă Sănătate 10.000 de candidați până acum la Târgul Virtual Cariere în Alb

10.000 de candidați până acum la Târgul Virtual Cariere în Alb

506
DISTRIBUIȚI

Careers in White Virtual Fair - Enter Page

Cel mai mare și mai cuprinzător eveniment de recrutare a început pe 9 iunie, iar până acum i-au “pășit pragul” peste 10.000 de candidați din domeniul medical. Evenimentul oferă timp de 3 săptămâni oportunități pentru personalul medical în căutare de locuri de muncă în țară sau străinătate.

Expozanți internaționali sunt în căutare de profesioniști în toate domeniile medicale: doctori rezidenți și specialiști, asistenți medicali, studenți la medicină, medici stomatologi, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, moașe, farmaciști, cercetători și personal auxiliar. 21 de companii de recrutare sunt zilnic online pe chat-ul de pe platforma Careers in White pregătiți pentru a răspunde la toate întrebările adresate. Salariile prezente în cadrul târgului sunt în funcție de specializarea medicală, nivelul de experiență și țara unde aplică. Doctorii pot găsi salarii între €12.000 și €150.000 brut pe an, pe când dentiștii sunt atrași de oferte ce oscilează între €75.000 și €150.000 brut pe an. Asistenții medicali sunt în continuare foarte căutați și se pot aștepta la oferte atractive între €22.000 și €40.000 brut pe an.
Cei în căutare de locuri de muncă pot crea, posta CV-uri direct pe site și pot vizita standurile virtuale ale companiilor pentru mai multe informații despre locurile de muncă disponibile, angajatori, locații și beneficii. Aceștia pot discuta privat sau în grup cu recrutori, le pot trimite CV-ul și programa interviuri. Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi pe întreaga durată a târgului virtual. Târgul de locuri de muncă în domeniul medical Cariere în Alb este deschis și gratuit pentru public.
“Târgul Virtual crește gradual în mărime și eficiență pe piața de recrutare actuală a personalului medical. Este metoda perfectă pentru a completa și sublinia activitatea Cariere în Alb începută în 2009”, declară Bogdan Covaliu, Manager General. “Sperăm ca răspunsul să fie unul pozitiv. Târgul Virtual dă o nouă șansă persoanelor care nu au reușit să participe sau nu au găsit ceea ce căutau în cadrul târgurilor tradiționale. Ei o pot realiza în timpul lor liber, oricând și oriunde au acces la un computer conectat la internet. În plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri și angajatori posibili.”
“Vedem din ce în ce mai mulți recrutori care se alătură platformei” adaugă Laura Dabija, Account Manager. “Cum mai multe persoane au șansa să contacteze companiile și să le trimită CV-urile, potențialii angajatori vor avea un număr mai mare și mai diversificat de candidați din care pot alege. Eliminând nevoia de a călători salvează de asemenea timp și bani și angajatorilor și candidaților. Am realizat așadar că acest eveniment este în favoarea ambelor părți implicate.”
Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potențiali angajatori din domeniul sănătății.
Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului Careers in White International – www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx – contact@careersinwhite.com

Comentarii

comentarii