Acasă Economic 1.000 de Credite Gata Garantate acordate clienţilor BT

1.000 de Credite Gata Garantate acordate clienţilor BT

DISTRIBUIȚI

Banca Transilvania a acordat deja IMM-urilor peste 1.000 de Credite Gata Garantate, în mai puţin de două luni de când produsul a fost lansat pe piaţă, în parteneriat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM). Creditul Gata Garantat face parte din Platforma BT anti-criză, alături de Facilitatea de restructurare a creditului pentru companii, Abonamentul Bancar şi de Clubul Intreprinzătorului Român, fondat de BT.
Creditul Gata Garantat, produsul BT atât de solicitat de IMM-uri, este o linie de credit care merge mai departe de convenţiile-cadru existente în sistemul bancar, prin: lărgirea accesului la finanţare – prin crearea unui produs de masă, destinat sectorului IMM, structurarea unei facilităţi distincte, cu criterii care ţin cont de conjunctura economică actuală şi, de asemenea, prin rezolvarea problemei garanţiilor, cu ajutorul procedurii “one-stop-shop”, pusă la punct împreună cu FNGCIMM.
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri acoperă 80% din garanţiile facilităţii, iar BT pune la dispoziţie capitalul necesar şi acoperă restul de 20%.

Comentarii

comentarii