Acasă Actualitate 11 persoane din localitatea Gottlob, depistaţi pozitiv cu COVID – 19, după...

11 persoane din localitatea Gottlob, depistaţi pozitiv cu COVID – 19, după ce au participat la un eveniment religios

11194
DISTRIBUIȚI
Nurse wearing respirator mask holding a positive blood test result for the new rapidly spreading Coronavirus, originating in Wuhan, China

Un număr de 11 membri ai unei comunităţi religioase din localitatea Gottlob, din judeţul Timiş, au fost depistaţi pozitiv cu COVID – 19, după ce au participat la un eveniment, unde s-ar fi transmis virusul. Într-o altă localitate, din vestul judeţului Timiş, noul coronavirus a fost depistat la un copil de 3 ani. 

Potrivit medicilor, 11 oameni care fac parte dintr-o comunitate religioasă, din Timiş, din localitatea Gottlob, şi care au luat parte la un eveniment, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş face o anchetă epidemiologicş şi s-au recoltat mai multe probe pentru se vedea dacă nu cumva şi alţi enoriaşi să fi fost infectaţi.

Totodată, în localitatea Traian Vuia din judeţul Timiş au fost descoperite trei cazuri de COVID -19, între care şi un copil în vârstă de 3 ani. Acesta este în stare bună, internat în spital.

Şi în oraşul Făget au fost confirmaţi cu COVID – 19, şapte oameni cu coronavirus, fără legătură epidemiologică demonstrată între ei. Nu sunt îndeplinite condiţiile pentru declararea unui focar şi se face în continuare ancheta pentru depistarea sursei de infecţie pentru fiecare caz şi stabilirea contacţilor.

În ultimele zile, în Timiş au fost descoperite mai multe focare de coronavirus, între care la Spitalul Municipal Timişoara, la Spitalul privat Premiere, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia şi la o companie de procesare a cărnii de porc.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în Timis s-au înregistrat 63 de decese ale unor persoane cu Sars Cov 2.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, toate locurile destinate pacienţilor cu coronavirus sunt ocupate, astfel că toate cazurile uşoare sunt preluate de spitalele suport.

Comentarii

comentarii