Acasă Eveniment 120 de elevi şi profesori ai Liceului William Shakespeare din Timişoara au...

120 de elevi şi profesori ai Liceului William Shakespeare din Timişoara au fost evacuaţi, după ce un incendiu a izbucnit la un corp de iluminat dintr-o clasă

DISTRIBUIȚI

Şase clase ale Liceului William Shakespeare din Timişoara, în total 120 de elevi şi profesori, au fost evacuate, marţi, de pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la un corp de iluminat într-o sală de clasă, scrie news.ro.

”Astăzi, 12.03.2024, la ora 13:09, am fost solicitaţi să intervenim în Timisoara, în Piaţa Romanilor, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp de iluminat într-o sală de clasă, la un liceu. La locul interventiei s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara o Autospecială de primă intervenţie şi comandă, o Autospecială de stingere cu apa si spumă şi o ambulanta SMURD tip B, cu 1 ofiter si 10  pompieri”, a transmis ISU Timiş.

Potrivit sursei citate, pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum şi a spaţiilor în care exista posibilitatea propagării fumului, precum şi întreruperea alimentarii cu energie electrică a scolii.

”La sosirea la locul intervenţiei,  incendiul era lichidat, iar spaţiul era inundat cu fum, fiind ventilata sala de clasă. Au fost evacuate un numar de 6 clase, cu un număr de 120 de profesori si elevi”, a mai precizat ISU Timiş.

Nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale în urma incidentului.

Comentarii

comentarii