Acasă Economic 15,3 milioane de euro pentru proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare...

15,3 milioane de euro pentru proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia

389
DISTRIBUIȚI

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara continuă seria evenimentelor organizate în vederea informării adecvate a potenţialilor aplicanţi din judeţul Timiş cu privire la modul de accesare a fondurilor alocate în cadrul celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia în valoare de 15,3 milioane de euro. 

Reprezentanţii Secretariatului Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează vineri, 20 mai, cu începere de la ora 10:00, în Sala de Consiliu a Consiliului Judeţean Timiş un Seminar de informare, adresat potenţialilor aplicanţi: reprezentanţii autorităţilor publice locale, organizaţiilor non-guvernamentale, asociaţiilor non-profit, universităţilor, institutelor de cercetare, etc., care doresc informaţii cu privire la activităţile eligibile care pot primi finanţare nerambursabilă europeană în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia. Pentru a veni în sprijinul potenţialilor aplicanţi, BRCT Timişoara organizează în această perioadă evenimente de informare cu privire la cel de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte în toate cele trei judeţe eligibile ale programului, respectiv în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi. Proiectele care vor fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să se înscrie într-una dintre cele trei axe prioritare ale Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia: 1-Dezvoltarea economică şi socială, 2-Mediu şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă (apel tematic pentru Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării), 3-Promovarea activităţilor „people to people," iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este de 27 iunie 2011. Informaţii suplimentare se pot obţine contactând serviciul Help-Desk de la sediul BRCT Timişoara, str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, jud. Timiş; Tel 0356-426360; Fax 0356-426361; e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro.

Comentarii

comentarii