Acasă Sănătate 180 de copii din Nădlac și Chișineu Criș au beneficiat de consultaţii...

180 de copii din Nădlac și Chișineu Criș au beneficiat de consultaţii stomatologice gratuite

928
DISTRIBUIȚI

Aproape 200 de copii din oraşele arădene Nădlac şi Chişineu Criş au beneficiat de consultaţii stomatologice gratuite.

Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a demarat în două orașe din județul Arad  Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®. 180 de elevi din clasele primare din Nădlac și Chișineu Criș au beneficiat de consultații stomatologice gratuite urmate de un diagnostic cu recomandări pentru tratament. În plus, copiii au primit sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală. „Totul a decurs bine, mai ales că am reușit să sensibilizăm părinții în ceea ce privește sănătatea orală a copiilor lor. Din cei înscriși au venit în proporție de 85 %. Un aport deosebit l-au avut învățătoarele și directorii liceelor care s-au implicat în organizare și să discute personal cu părinții. Mulțumim, Colgate și sperăm ca Programul Zâmbete Colgate să nu se oprească aici”, a declarat Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roșii Române, filiala Arad.

Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.

Comentarii

comentarii