Acasă Eveniment 2 morti, 8 răniţi – bilanţul după 3 zile pe ”Drumul morţii”,...

2 morti, 8 răniţi – bilanţul după 3 zile pe ”Drumul morţii”, în Caraş-Severin. Sindicaliştii reclamă că, de cele mai multe ori, în zonă există un singur echipaj de poliţie

DISTRIBUIȚI

Sindicatul Europol afirmă, luni, că în ultimele zile două persoane au murit şi 8 au fost rănite, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, în zona denumită ”Drumul morţii”. Sindicaliştii reclamă că peste 18.000 de maşini tranzitează zona într-o zi normală, dar, de cele mai multe ori, există un singur echipaj de poliţie, scrie news.ro

”2 morti, 8 răniţi şi multe familii îndurerate. Acesta este bilanţul după 3 zile în Caraş-Severin, pe DN6 (European70) sau “drumul morţii”, cum a mai fost supranumit. Drumul este însângerat din cauza incompetenţei “eternilor împuterniciţi” care au luat decizia în luna Septembrie 2022 să mute Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, din cauza unor poliţişti incomozi care amendau afacerişti din zonă”, au scris, luni seară, reprezentanţii Sindicatului Europol pe Facebook.

Aceştia afirmă că, într-o zi normală, doar pe “Drumul morţii” din Banat, km 370+500m (Topleţ) – km 477+400m (Sacu), tranzitează în medie, în 24h, peste 18.000 de autovehicule.

”Cu toate aceste date, există de cele mai multe ori, 1 singur echipaj care ajunge şi după 1 oră la accidentele cu victime, din cauza distanţei mari de la noul sediu al BDNE. Câţi mai trebuie să moară pentru a fi luate măsuri şi pentru a renunţa la ofiţeri făcuţi la apelul bocancilor, cu proptele politice?!”, au mai transmis sindicaliştii.

Un accident rutier mortal a avut loc, luni, pe DN6, în zona localităţii Topleţ, la limita judeţului Caraş-Severin cu Mehedinţi. În accident au fost implicate 3 maşini, o autoplatformă şi un autocar.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme, produs duminică, între Caransebeş şi Lugoj. Accidentul a fost produs de şoferul unei maşini înmatriculate în Austria. Acesta a decedat.

Comentarii

comentarii