Acasă Sport 22 de jucători Ripensia au fost prezenți la primul discurs al anului...

22 de jucători Ripensia au fost prezenți la primul discurs al anului 2015

528
DISTRIBUIȚI

Luni după-amiază, la baza Tehnomet, 22 de jucători au fost prezenți la primul discurs al anului ținut de managerul Radu Suciu, într-o atmosferă pozitivă, după care a urmat obișnuitul antrenament de readaptare la efort.
Echipa se va pregăti în fiecare zi în această săptămână, urmând ca vineri, după un antrenament de dimineață, să efectueze deplasarea spre stațiunea Valea lui Liman, acolo unde va ramâne în cantonament timp de 7 zile…..
Radu Suciu, manager Ripensia: „Ne-am reunit cu un gândul la promovare, este obiectivul impus de conducere și trebuie să îl respectăm. Au venit 3 jucători noi, dintre care unul singur are contract cu noi la ora actuală, este vorba de Zaluschi, iar cu ceilalți sperăm să se rezolve pe parcurs. Mai e o discuție cu un alt jucător, nu știu însă ce măsură se va finaliza. Baranyi e un capitol închis pentru noi, poate așa e mai bine pentru toată lumea, pentru el, pentru Ripensia și pentru Ghiroda. Programul pregătirii este stabilit… Campionatul e mult mai tare față de cum a fost în ultimii ani. Mai sunt Dumbrăvița, Orțișoara, Mașloc, Ghiroda chiar și Jimbolia, care e o echipă care se maturizează. Depinde cum va aborda fiecare perioada de iarnă. Sunt și alte echipe, care se mobilizează când e un meci cu miză. E important meciul cu ASU Poli, dar nu decisiv. Nu pot să mă pronunț dacă e mai tare sau mai slabă, nu ne aplecăm asupra acestui aspect. Ne concentrăm pe problemele noastre” –scrie ripensiatimisoara.ro.

Comentarii

comentarii