Acasă Eveniment 270 km / oră pe A1! Şofer amendat şi cu permisul suspendat...

270 km / oră pe A1! Şofer amendat şi cu permisul suspendat 4 luni

DISTRIBUIȚI

Un şofer de 25 de ani, din arad a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 4 luni, după ce a circulat pe autostrada A1 cu 270 km pe oră, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 100 km pe oră. 

Bărbatul circula cu maşina pe sectorul Pecica- Nădlac.

”La data de 05 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranta rutieră acţionând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac. În cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)”, a transmis IPJ Arad.

Şoferul, un bărbat din Arad, de 25 de ani, a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

”Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă şi să manifeste atenţie sporită în conducere pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie”, precizează IPJ Arad.

Comentarii

comentarii