Acasă Eveniment 3.000 de lei, amenda plătită de o tânără de 28 de ani...

3.000 de lei, amenda plătită de o tânără de 28 de ani pentru partida de sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul, transmisă live pe Facebook

639
DISTRIBUIȚI

Dosarul de ultraj contra bunelor moravuri deschis în 2017, după scena de sex oral transmisă live pe Facebook de pe treptele statuii lui Mihai Viteazul din Oradea, s-a încheiat în vara anului 2019, cu o decizie definitivă în cazul protagonistei înregistrării video şi a celui care a filmat reprezentaţia dată sub ochii trecătorilor.

Curtea de Apel Oradea a condamnat-o pe Hraga F. (30 de ani, cu antecedente penale) la pedeapsa de 150 zile amendă, astfel că femeia are de plată 3.000 lei (corespunzător sumei de 20 de lei pentru o zi amendă).

În cazul bărbatului care apare în scenele fierbinţi, Covăşdan Ş., procesul penal a încetat ca urmare a decesului inculpatului, survenit în octombrie 2018. 

Celălalt inculpat din dosar, N.M. (36 de ani), bărbatul care a filmat scena, a primit tot 150 de zile amendă, pentru ultraj contra bunelor moravuri, însă în cazul său s-a stabilit suma corespunzătoare unei zile amendă, la 10 de lei, astfel că are de plătit 1.500 lei. 

În octombrie 2018, orădeanul care apare în partida de sex oral a murit într-un accident rutier produs în Marea Britanie, alături de un prieten.  În eveniment au fost implicate două maşini, cea în care se aflau românii şi care s-a lovit de o alta, în care călătoreau două tinere. Accidentul a fost transmis live pe Facebook. 

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Comentarii

comentarii