Acasă Actualitate 3 piese de rezistență în acest sezon

3 piese de rezistență în acest sezon

DISTRIBUIȚI

Ți s-a întâmplat să ai momente în care să vrei să ieși din zona de confort, poate uneori mai sport, și să vrei să abordezi și alt stil? Cel mai probabil, da, doar că uneori este dificil de pus în practică, deoarece fiecare își achiziționează piese pe care să le combine zi de zi, fără efort. Mai jos, am pregătit câteva variante pe care le poți folosi ca sursă de inspirație, în caz de nevoie.

  1. Rochiile

Când vine vorba de rochii, toată lumea are impresia că se complică, că se potrivesc doar pentru un moment al zilei. În zilele noastre, designerii au conceput variante pe care să le poți purta cu ușurință la birou, la plimbare sau la o cină romantică. Este drept că sunt câteva caracteristici pe care ar trebui să le luați în calcul, cum ar fi lungimea, tivul sau felul în care se mulează pe corp atunci când începi căutările, pentru a alege exact ceea ce îți trebuie. În oferta Fashion Days, vei găsi produse care să satisfacă orice nevoie, de la cele elegante, din materiale precum mătasea și satinul, la cele casual sau sport, din bumbac, in sau amestec.

  1. Pantofii

Dacă tot te înnoiești în partea de sus, potrivit ar fi să ai și niște încălțări care să îți completeze ținuta. Tot pe site-ul Fashion Days vei găsi ceea ce ai nevoie: pantofi stiletto cu vârful ascuțit, pantofi decupați sau unii cu talpă plată, tip mocasini. Aceștia din urmă au avantajul de a putea fi purtați toată ziua, fără ca picioarele să aibă de suferit. Alege calitatea vs cantitatea atunci când vine vorba de materialele din care sunt confecționați, pentru a te putea bucura de ei mai mult timp. Cei mai rezistenți sunt cei din piele naturală sau ecologică, evident, dacă ai grijă de ei și îi porți prin rotație. Dacă vremea permite, atunci nu ar strica să adaugi în coșul de cumpărături și o pereche-două de sandale. Eventual, unele cu platfomă și unele cu toc masiv pentru a avea posibilitatea să faci diferite combinații.

  1. Acessoriile

Elemente frumoase care pot schimba aspectul oricărei haine, acesoriile pot îmbunătăți aspectul cuiva și îl pot face să se simtă mai bine în pielea sa. În general sunt investiții bune, pe termen lung, care vin în multe forme: brățări, inele, cercei, mănuși, genți etc. În funcție de stilul tău, alege ceea ce crezi că te-ar pune în valoare. Pe lângă acest aspect, accesoriile sunt și un prilej bun de conversație la o petrece sau un eveniment. A face un compliment sau a cere detalii ar fi mult mai potrivit pentru a începe o discuție, decât schimbul de replici despre aspectul fizic, care uneori poate fi interpretat greșit.

Comentarii

comentarii