Acasă Eveniment 30 de oameni evacuaţi, mai multe apartamente şi o clădire de birouri...

30 de oameni evacuaţi, mai multe apartamente şi o clădire de birouri a DRDP Timișoara, afectate de un incendiu

353
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la Timişoara, focul cuprinzând o anexă, de unde s-a extins la un grup de locuinţe şi la acoperişul unei clădiri de birouri. Un număr de 30 de oameni au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, incendiul a pornit în jurul orei 2.00, pe strada Odobescu din Timişoara, la o anexă şi s-a extins la un grup de locuinţe din vecinătate, dar şi la acoperişul unei clădiri de birouri aparţinând Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Un număr de 30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat, iar un om s-a intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, două echipaje SMURD, trei ofiţeri şi 25 de subofiţeri.

În urma incendiului, au ars acoperişul clădirii cu apartamente, şapte garsoniere fiind afectate de flăcări, faţada imobilului, dar şi acoperişul clădirii de birouri pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi.

Potrivit primelor informaţii,  în anexa de la care a pornit focul erau depozitate materiale combustibile. O anchetă va stabili cu exactitate cauza incendiului.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii