Acasă Eveniment 30 de tone de îngrăşământ, furate de la o fermă din Voiteg....

30 de tone de îngrăşământ, furate de la o fermă din Voiteg. Patru bărbaţi au fost reţinuţi

DISTRIBUIȚI

Patru bărbaţi din judeţul Timiş, cu vârste cuprinse între 24 şi 56 de ani, au fost reţinuţi pentru delapidare şi tăinuire, după ce au furat 30 de tone de îngrăşămâmt agricol de la o fermă unde erau angajaţi. Prejudiciul este de 150.000 de lei. 

Poliţiştii din Jebel, judeţul Timiş, au fost sesizaţi că 1 august au fost furate, dintr-o fermă din Voiteg, 30 de tone de îngrăşământ.

“În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii, au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 56 de ani, din localităţile Voiteg, Opatiţa, Birda şi Cerna, din judeţul Timiş, bănuiţi de comiterea faptei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 24-26.07.2022, bărbaţii, angajaţi ai societăţii comerciale, ar fi sustras şi vândut aproximativ 30 de tone de îngrăşământ, cauzând un prejudiciu de 150.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al IPJ Timiş.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru delapidare şi tăinuire şi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

comentarii