Acasă Actualitate 300 de biciclişti au pedalat duminică în tura ciclistă “Verde pentru...

300 de biciclişti au pedalat duminică în tura ciclistă “Verde pentru Biciclete”

322
DISTRIBUIȚI

alt“Verde pentru Biciclete” a organizat duminică, 2 august, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană propusă în cadrul campaniei. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură l-a constituit Stadionul ”Dan Păltinişanu”, loc în care s-au distribuit în continuare numere de biciclist şi materiale informative “Verde pentru Biciclete”. Bicicliştii au pedalat pe un traseu de aproximativ 25 km, pe ruta : Timişoara – Moşniţa Nouă – Albina – Dig  Timiş – Giroc Sat – Timişoara. La plecarea în tură am numărat peste 300 de biciclişti de toate vârstele.
După cum s-au obişnuit cei care pedalează la turele bănăţene “Verde pentru Biciclete”, s-a organizat şi de această dată o tombolă pe baza numerelor de biciclist. Premiul oferit a constat într-o nouă bicicletă, care i-a revenit biciclistei cu numărul 1456, Buţiu Andreea. 
“Scopul turelor cicliste bănăţene “Verde pentru Biciclete” este de a cunoaşte împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă. Continuăm seria turelor cicliste bănăţene şi vă aşteptăm la încă o plimbare pe două roţi pe 16 august,” spun cei de la “Verde pentru biciclete”.
 “Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, ECO CLUB Timişoara, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro şi Timiş Expres.

Comentarii

comentarii