Acasă Sport 350 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul Steaua –...

350 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul Steaua – Poli Timişoara

440
DISTRIBUIȚI

Peste 350 de jandarmi vor fi mobilizaţi, duminică, în zona stadionului Ghencea, unde, cu începere de la ora 20.00, se va desfăşura meciul dintre Steaua şi Poli Timişoara, informează Jandarmeria Bucureşti.
Potrivit comunicatului, Jandarmeria Capitalei asigură măsurile de ordine publică cu peste 350 de jandarmi, în zona apropiată şi imediată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv, precum şi pe traseele de afluire şi defluire. Conform planului de măsuri întocmit pentru partida dintre Steaua şi Poli Timişoara, accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.30, numai pe bază de abonamente, bilete şi invitaţii, iar comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului va fi interzisă în ziua disputării meciului între orele 16.00 – 24.00.
Vor fi organizate 13 puncte de desfacere a băuturilor răcoritoare, amplasate pe coronamentul stadionului, controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, şi a documentelor de acces, iar paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai unei firme private de securitate, contractată de către clubul organizator.
Jandarmeria Capitalei aminteşte celor care vor participa la meci că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
 

Comentarii

comentarii