Acasă Cultura 4 Dansuri, la Teatrul Merlin Timișoara

4 Dansuri, la Teatrul Merlin Timișoara

514
DISTRIBUIȚI

Teatrul Merlin Timișoara, str. Regele Carol nr. 3, organizează un mare spectacol intitulat 4 Dansuri, autor Albert Espinoza, în regia artistică a lui Alexandru Mihăescu și scenografie Bajko Attila, în 13 februarie, de la ora 18, vârsta recomandată 14+.

În lumea lui Albert Espinosa din „4 Dansuri” se intră prin trapa prin care se aruncau cărbunii în pivnițele caselor.

Piesa este o comedie dulce-amară despre trei destine aflate la răscruce: un frate şi o soră foarte ”specială”, cu un secret întunecat în familie şi un scriitor lipsit de succes, care face des pe clovnul și din când în când pe babysitter-ul.

Cei trei se întâlnesc pentru a se ajuta unul pe celălalt şi pentru a fi uniţi, măcar pentru „4 Dansuri”, prin simpatia şi înţelegerea pe care numai celălalt o poate oferi. Desigur, nimeni nu bănuieşte acest lucru de la început.

Autorul sugera într-un interviu că stilurile muzicale menționate în titlul piesei se asociază cu diferitele etape ale vieții: rock și tango vin în timpul adolescenței, când orice te marchează pe viață, iar trăirile sunt extreme, bolero este asociat cu perioada înainte de 40 de ani când nu știi ce mai urmează sau cum se va termina totul, iar după 40 viața continuă în ritm de vals, un fel de maturitate în care trei pași te pot duce foarte departe, ba chiar îți pot schimba viața.

Distribuția: Laurențiu Pleșa Raluca Grumăzescu, Cristian Brătoiu, Mădălina Toderaș, Marko Adzic.

Comentarii

comentarii