Acasă Economic 40 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara...

40 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în lumea întreagă

DISTRIBUIȚI

01 1 hud 21Fabrica Continental din Timișoara, a produs și livrat peste 40 de milioane de componente electronice din anul 2007 până în prezent. Volumul de unități centrale de control al airbagurilor, frâne electronice de parcare, instrumente de bord și unități centrale de afișare a ajuns în prezent la aproximativ 800.000 de piese fabricate în fiecare lună. Această creștere se datorează strategiei companiei, axată pe simplificare, îmbunătățirea continuă a expertizei angajaților, optimizarea proceselor și echipamentelor din producție și fabricarea de produse de cea mai înaltă calitate. Din acest an, portofoliul fabricii Continental Timișoara s-a extins cu trei noi produse: sistemul de afișaj pe parbriz, pedala de accelerație cu buclă de răspuns și unitatea de control a suspensiei și amortizării autoturismului.
„Alocarea acestor produse cu sisteme inteligente fabricii din Timișoara demonstrează încrederea clienților față de calitatea componentelor realizate aici, confirmă capabilitățile profesionale ale celor 850 de angajați și asigură stabilitatea pe termen lung a centrului de producție. Vom continua să creștem și căutăm persoane talentate și cu spirit de echipă care să ni se alăture“, precizează Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii din Timișoara.
Sistemul de afișaj pe parbriz (HUD) redă informații relevante precum viteza, date despre navigație și de divertisment, precum și avertizări, direct pe parbriz. Ecranul virtual al unității este perceput la aproximativ 2 metri în fața șoferului, deasupra motorului, astfel încât acesta este informat de fiecare aspect important din trafic fără să-și ia privirea de la drum.
Pedala de accelerație cu buclă de răspuns (AFFP) reprezintă un accelerator activ cu control integrat, care ține conducătorul auto la curent cu situația din trafic. În conexiune cu eHorizon, șoferul este atenționat atunci când ar trebui să ridice ușor piciorul de pe accelerație sau când este nevoie să schimbe într-o viteză superioară pentru a face economii de combustibil. Mai mult decât atât, într-o situație neprevăzută, conducătorul auto este avertizat printr-o vibrație în pedală, vibrație la care șoferul este mult mai sensibil decât în cazul unor avertizări acustice sau vizuale.
Bine ajustat, controlul rapid al funcției de amortizare și suspensie este esențial pentru menținerea poziției ideale a autoturismului pe șosea și, prin urmare, este o precondiție fundamentală pentru stabilirea celui mai înalt nivel de siguranță. Anvelopele, de asemenea, trebuie să aibă o aderență foarte bună tot timpul. Cu ajutorul amortizării active, sistemul de suspensie se adaptează după drum și după condițiile de condus în câteva milisecunde. Astfel, un control inteligent al amortizaării sporește confortul autoturismului în orice situație. Scopul acestei interconectări îl reprezintă controlul și gestionarea sistemelor într-o singură unitate electronică de control pentru o dinamică sporită.

Comentarii

comentarii