Acasă Actualitate 400.000 de participanți din 105 orașe! The Distinguished Gentleman’s Ride, în scop...

400.000 de participanți din 105 orașe! The Distinguished Gentleman’s Ride, în scop caritabil,  la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile, din 2018.
Până astăzi, la Timișoara, au participat, în total, 465 de motocicliști care au adunat 33.600 euro în scop caritabil.

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc anual peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa,The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum peste 48 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2024 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Sursă de inspirație pentru Distinguished Gentlemans Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicletă clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation și Triumph Motorcycles.

Sponsorul local care a finanțat acest eveniment este:  https://digitalux.ro/. Vă invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 19 mai 2024 dacă aveți o mototocicleta clasică sau clasic-modernă. Evenimentul este unul de nișă din punctul de vedere al participării de aceea va rog consultați pagină oficială sau solicitați clarificări la dgr.timișoara@gmail.com

Astfel, vă veți alătura celor peste 400.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 105 orașe, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.
Detalii: https://www.gentlemansride.com/ și pe pagină evenimentului: https://www.gentlemansride.com/sponsor/country/românia?ride_id=1024

 

 

Comentarii

comentarii