Acasă Actualitate 42.500 lei pentru copiii cu dizabilități, strânși la ROVINHUD – ediția...

42.500 lei pentru copiii cu dizabilități, strânși la ROVINHUD – ediția dedicată soiurilor autohtone

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă a avut loc la Hotel Timișoara o ediție specială ROVINHUD WINE SHOW, care și-a propus să pună în valoare soiurile românești și abilitățile persoanelor cu dizabilități, în cadrul unui salon cu degustare de vinuri și a unor masterclassuri susținute de experți în domeniu, la care s-au strâns 42.500 lei (8500 euro), pentru copiii cu dizabilități. 

În ultimii 10 ani ROVINHUD a organizat o serie de evenimente de degustare de vin cu strângere de fonduri prin care și-a propus să promoveze vinurile de calitate și să sprijine diferite cazuri de copii cu dizabilități. A reușit în acești ani să ajute peste 100 de copii cu dizabilități și familiile lor, pentru a le susține costurile pentru terapiile de recuperare, pentru realizarea de operații sau servicii medicale urgente pe care nu le-ar fi putut acoperi altfel.

Fondul de urgență creat anul acesta se va îndrepta tot către cazuri de copii cu dizabilități grave și urgente care vor avea nevoie de ajutor financiar, pentru a avea o viață mai bună.

Organizat într-o ediție de o zi, evenimentul a fost de un real succes, sala expozițională fiind plină toată ziua, la fel și sala de masterclassuri, aducând împreună aproape 600 de participanți. Evenimentul a cuprins un salon de vinuri la care s-au prezentat spre degustare 100 de soiuri autohtone și câteva soiuri din Ungaria și Republica Moldova, 4 masterclassuri și o cină gourmet pregătită la 4 mâini de talentații chefi Daniel Cheregi și Nicu Guștere.

Comentarii

comentarii