Acasă Actualitate 5 cele mai îndrăznețe ținute pentru plajă în 2021

5 cele mai îndrăznețe ținute pentru plajă în 2021

389
DISTRIBUIȚI

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-leaning-on-wooden-fence-3321584/Concediul de vară este cel mai așteptat, pentru că ne aduce una dintre bucuriile simple, dar mari, ale vieții: statul la plajă și activitățile specifice mersului pe litoral. Fie că ești genul căruia îi place să lenevească pe șezlong sau, dimpotrivă, să înoate mult și să încerce tot felul de activități acvatice sau sportive, ai nevoie de o ținută de plajă corespunzătoare, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Și ce mod de a a-ți pune în valoare frumusețea corpului și de a-ți scoate în evidență atitudinea este mai bun decât alegerea unei ținute îndrăznețe de plajă? De aceea, te invităm să descoperi care sunt cele mai curajoase cinci ținute pentru plajă în 2021.

1.  Costume de baie cu decupaje

Decupajele atrag atenția pentru că înșeală așteptările ochiului, care caută suprafețe identice pe zone extinse. Astfel, apare un joc de forme și un contrast între textura și culoarea pielii și cea a materialului din care este realizat costumul de baie. De cele mai multe ori, decupajele se fac pe costumele dintr-o singură piesă, dar,  există și costume de baie care au topul de tip bustieră cu decupaje sub sâni. Decupajele pot fi simetrice sau asimetrice, a doua variantă fiind mai populară în 2021.

2.  Costume de baie cu animale

Designerii nu au dus lipsă de idei pentru sezonul estival al acestui an. Viața animalelor a atras atenția multora în ultima vreme, iar acest lucru se reflectă și în modă. Costumele de baie care au imprimate animale, fie sub forma unor patternuri, fie a unui detaliu supradimensionat vor da farmec plajelor. Modelele sunt la fel de variate ca speciile sălbatice, unele dintre cele mai populare fiind: girafa, zebra, tigrul, șarpele, leopardul și alte ființe cu blană sau piele puternic texturată.

3.  Rochie de plajă tricotată

Rochia de plajă tricotată acoperă și, în același timp, arată tot; de aceea, nu poate fi purtată decât pe plajă sau în zona acesteia. Aspectul pe care ți-l dă este, însă, incredibil, mai ales, dacă este de culoare deschisă și contrastează cu pielea bronzată. În plus, îți oferă ocazia de a-ți scoate în evidență silueta, așa că nu ezita să o porți. Este indicat ca pe dedesubt să ai un costum de baie în culori simple, fără prea multe desene sau înflorituri, iar în picioare sandale în culori discrete. Găsești produse Salamander originale, printre care și sandale, ideale pentru asocierea cu rochiile de plajă.

4.  Costume de baie cu șireturi

Costumele de acest tip se prind, atât la sutien, cât și în partea de jos, cu șireturi. Acest detaliu le oferă un aspect specific, foarte sexy. Avantajul lor constă și în faptul că îți permit să te bronzezi cu mai puține urme și că sunt adaptabile de la un sezon la altul, în funcție de micile diferențe de greutate care apar. Pentru momentele în care vrei să mai pui ceva pe tine alege o cămașă albă de in, supradimensionată, alături de o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă, tot din in.  

5.  Ținută de plajă cu materiale sidefate

Moda are mereu un traseu circular, iar materialele sidefate, populare în anii ‘90, sunt acum iarăși în trend. Costumele de baie din materiale sidefate au o strălucire specifică, astfel că nu ai nevoie de croieli complicate și imprimeuri, pentru a atrage atenția. Alege o ținută sidefată simplă, într-o singură culoare, de preferință neutră. Pune-ți o pereche de ochelari supradimensionați și o pălărie albă panama și ești gata de plajă.

Îndrăzneala, în ce privește ținutele de plajă, nu ține doar de ceea ce expui, ci, mai ales, de materialele, texturile și modelele alese. Ține cont de ținutele pe care ți le-am prezentat și pregătește-te de o vacanță perfectă!

Comentarii

comentarii