Acasă Actualitate 5 jocuri de păcănele online pe care le joacă toți pasionații din...

5 jocuri de păcănele online pe care le joacă toți pasionații din România

DISTRIBUIȚI

Sloturile sunt inima oricărui cazino. Minim 90% din oferta fiecărui operator de jocuri de noroc sunt păcănele, fiecare platformă asigurându-se că are cele mai populare titluri, pe lângă alte câteva sute sau mii care așteaptă să fie descoperite.

Dacă faci un sondaj printre pasionați, indiferent de eșantion, cu siguranță că foarte votate vor fi următoarele cinci:

BOOK OF DEAD

Cei de la Play’n GO au creat unul dintre cele mai apreciate sloturi egiptene. Ca și jucător, intri în pielea exploratorului Rich Wilde, care se aventurează în interiorul piramidelor pentru a găsi cartea în care sunt formulele magice prin care sunt readuși la viață morții. Zeii din Egiptul Antic sunt cele mai valoroase simboluri, iar 10, A, J, Q și K sunt mai puțin valoroase.

Book of Ra este Wild și Scatter în același timp. Dacă se oprește în minim trei exemplare, primești 10 rotiri suplimentare în care unul dintre simbolurile obișnuite capătă statut de simbol special: indiferent pe ce rolă apare, se multiplică de sus până jos și plătește.

SIZZLING HOT DELUXE

Sizzling Hot Deluxe oferă o experiență fierbinte cu fructe și șeptari. Slotul are cinci role, trei rânduri și cinci linii de plată, ceea ce înseamnă că nu există câștiguri mai mici decât valoarea mizei. Dacă obții doar două cireșe, atunci primești înapoi banii mizați. În plus, fiecare câștig poate fi dublat dacă ghicești culoarea următoarei cărți trase dintr-un pachet în jocul secundar în care intri prin apăsarea butonului „Gamble”.

Cel mai valoros simbol este șeptarul, care plătește până la 1000 de ori miza. Urmează pepenele și strugurele. Dacă cinci astfel de pictograme se opresc pe o linie de plată, atunci primești de 100 de ori miza. Această păcănea nu are simbol Wild, ci numai un Scatter, steluțe aurie.

LUCKY LADY’S CHARM

Unii așteaptă să fiu „loviți” de noroc, alții sunt de părere că norocul ți-l faci cu mâna ta și încearcă să o înduplece pe Zeița Fortuna apelând la diverse superstiții. Pe aceste superstiții se bazează Lucky Lady’s Charm, un joc în care apar toate simbolurile despre care se crede că aduc noroc: trifoiul cu patru foi, potcoava, buburuza și piciorul de iepure.

Structura grilei este clasică, cu cinci role și trei rânduri, iar șansele de a obține o rotire câștigătoare sunt mai mari decât în cazul slotului precedent, întrucât există zece linii de plată. Domnița norocoasă și fermecătoare este simbol Wild, iar globul de cristal este Scatter ce inițiază o serie de 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3 dacă apare pe grilă în minim trei exemplare.

ZODIAC WHEEL

Este un slots casino EGT interesant ca un horoscop. Personajele care apar pe role studiază cerul pentru a afla ce rezervă prezentul și viitorul. Pe lângă astrolog și femeie, mai poți obține câștiguri prin alinierea mai multor pictograme telescop sau planetă. Roata zodiacală este Wild ce poate substitui orice simbol cu excepția celor Scatter.

Sunt două simboluri Scatters: cartea cu stea pe copertă și harta cu pană și cu compas. Ele nu inițiază o funcție specială, dar plătesc indiferent de poziția ocupată pe ecran. Este important, în contextul în care „Zodiac Wheel” are numai cinci linii de plată.

STARBURST

Starburst este de foarte mulți ani în topul preferințelor pasionaților de sloturi. Grafica este simplă și, în același timp, modernă. Bine conturate, simbolurile reprezentând pietre prețioase strălucesc pe fundalul unui cer înstelat. Ambianța cosmică este întreținută și de fondul sonor. Dacă închizi ochii, îți poți imagina că ești la o plimbare prin Calea Lactee, într-o navetă cu motoarele oprite.

Acest slot video are câteva caracteristici foarte interesante. În primul rând, vei observa că sunt plătite și combinațiile care se formează de la cea mai din dreapta coloană spre stânga, nu numai de la stânga spre dreapta. În al doilea rând, simbolul Wild (steaua multicoloră) are două proprietăți: mai întâi se extinde pe toată rola, apoi generează un Respin, care poate aduce câștiguri suplimentare pentru aceeași miză.

Comentarii

comentarii