Acasă Actualitate 600 de câinii participă la concursul de la Arena Aqua Sport

600 de câinii participă la concursul de la Arena Aqua Sport

409
DISTRIBUIȚI

Arena Aqua Sport (fostul Ştrand al Tineretului), situată în Timişoara, pe Calea Dorobanţilor (Lugojului) 92 A va fi, în zilele de 8 – 9.05.2010, cu începere de la ora 10, gazda unei serii de expoziţii organizate de Asociaţia Chinologică Romană a judeţului Timiş (membră a Asociaţiei Chinologice Române, sub egida Federaţiei Chinologice Internaţionale – F.C.I.), în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş. În cele două zile ale evenimentului sunt programate două expoziţii internaţionale cu atribuirea titlului C.A.C.I.B., tradiţionale, ajunse la ediţiile XXIII şi XXIV, respectiv patru expoziţii de club organizate de: „Dac Moloss Club” pentru rasele de câinii de tip molos din grupa a II-a F.C.I., „Clubul Naţional de Terrieri şi Clubul Naţional de Terrieri tip Bull”, pentru rasele din grupele a III-a şi – Clubul Naţional al Crescătorilor de Teckel”, pentru rasele din grupa a IV-a F.C.I.
Iubitorii de animale pot admira exemplare deosebite din întreaga Europă iar cei care doresc să-şi aleagă un prieten devotat pot contacta în cele două zile crescătorii din ţară cât şi din străinătate, prezenţi în cadrul evenimentului.
Cei care vor vizita expoziţiile vor putea petrece ore deosebite în compania unor exemplare canine de o deosebită frumuseţe, vor putea observa agilitatea, pasiunea şi măiestria unor câini în cadrul demonstraţiilor oferite de membrii asociaţiei chinologice locale. Totodată, ei vor putea servi o gustare şi un pahar de suc, admirând tot felul de produse pentru animale de companie, fie vor putea consulta specialiştii în domeniul nutriţiei animale, care vor fi prezenţi, de asemenea, la eveniment. În prima zi de desfăşurare, la expoziţia C.A.C.I.B. şi la expoziţiile de cluburi de rasă vor fi prezente peste 750 de exemplare canine. Un număr de peste 600 de câini vor fi înscrişi şi în competiţiile din cea de a doua zi.
Costul unui bilet este de 5 lei, copiii până la 14 ani, pensionarii şi persoanele cu handicap au intrare gratuită. Timişorenii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică, 8 şi 9 mai, cu începere de la ora 10, la Arena Aqua Sport (fostul Ştrand al Tineretului), pe Calea Dorobanţilor (Lugojului) nr. 92 A.

Comentarii

comentarii