Acasă Eveniment 73 de persoane, evacuate în urma izbucnirii unui incendiu într-un bloc

73 de persoane, evacuate în urma izbucnirii unui incendiu într-un bloc

DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, într-o garsonieră situată la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Hunedoara. Şaptezeci de persoane s-au autoevacuat, iar alte trei care au probleme locomotorii au fost evacuate de pompieri. A fost afectată garsoniera în care a pornit incendiul, precum şi două apartamente învecinate.

O butelie prezenta pericol de explozie, însă a fost scoasă de pompieri la timp.

”Ca urmare a incendiului produs într-o garsonieră situată la etajul 4 al unui bloc de pe strada Nicolae Bălcescu din Hunedoara, s-au autoevacuat 70 de persoane, iar 3 locatari cu probleme locomotorii au fost evacuaţi de către pompieri. Incendiul a fost lichidat, în timpul intervenţiei fiind extrasă şi o butelie care prezenta pericol de explozie”, a transmis ISU Hunedoara.

Nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectată atât locuinţa în care s-a produs incendiul, cât şi două apartamente învecinate.

”Pentru misiune au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autoscară mecanică. De asemenea, o ambulanţă a SAJ a fost alocată în sprijin”, a arătat sursa citată.

Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită.

Comentarii

comentarii