Acasă Actualitate 80 UVT – vernisajul expoziției cadrelor didactice din Facultatea de arte și...

80 UVT – vernisajul expoziției cadrelor didactice din Facultatea de arte și design, la Helios

DISTRIBUIȚI

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest Timișoara UVT organizează vernisajul expoziției 80 UVT, a cadrelor didactice din facultate, la galeria de artă Helios, marți, 18 iunie, ora 18:00.

Curatorii expoziției sunt: prof. univ. dr. Daniela Constantin și prof. univ. dr. Camil Mihăescu. Cuvântul de deschidere va fi rostit de: conf. univ. dr. Gabriel Kelemen.

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează 80 de ani de la înființare în spiritul care a consacrat-o, unul al performanței și al excelenței, ca rezultat gradual și permanent al unui demers perseverent realizat de cadre universitare, cercetători și studenți, alături de parteneri din comunitate.

Aniversarea împlinirii celor opt decenii de la înființarea UVT va crea prilejul organizării unei serii de 80 de evenimente cu profil special, oferite de UVT, context în care comunitatea academică a UVT reia parcursul evenimentelor memorabile, dedicate comunității timișorene, sub un generic special al aniversării din acest an – „UVT pentru comunitate, pentru Timișoara!”.

Comentarii

comentarii