Acasă Actualitate 83 de elevi buni la învățătură, premiați de Parohia Timișoara Fabric

83 de elevi buni la învățătură, premiați de Parohia Timișoara Fabric

DISTRIBUIȚI

În prezența credincioșilor, a profesorilor și a părinților elevilor, la Parohia Timișoara Fabric, a avut loc ceremonia festivă de premiere a elevilor de la Școala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria”, din Timișoara, care, în anul școlar 2023 – 2024, au obținut rezultate deosebite la învățătură și purtare.

Vizibil emoționați pentru aprecierea publică făcută, cei 83 de elevi premiați au fost răsplătiți cu diplome, cărți și bani, oferindu-se astfel o recunoaștere a eforturilor depuse pe parcursul anului școlar încheiat.

De asemenea, catedra de Religie a Școlii, reprezentată de profesorii Daniela-Liliana Buzatu, Elena Cazacu, Loredana Melinescu și Simona Iosivuț, a fost răsplătită cu diplome și cărți.

Peotul paroh Marius Sfercoci a apreciat  relația deosebită de colaborare pe care parohia o are cu direcțiunea școlii, respectiv cu doamna prof. Gica Dumitru și colectivul cadrelor didactice, a căror efort conjugat se regăsește în rezultatele deosebite la învățătură, precum și prin premii la concursuri și competiții școlare.

Totodată, părintele Marius Sfercoci a transmis elevilor, părinților lor și cadrelor didactice binecuvântarea și recunoștința Părintelui Mitropolit Ioan pentru osteneala depusă pe parcursul anului școlar, asigurându-i de dragostea și rugăciunea către Tatăl ceresc, îndemnându-i pe elevi să privească spre repere și modele morale, care să-i ajute să străbată anevoiosul parcurs al unei formări educaționale sănătoase.

Momentul s-a încheiat în aplauzele celor prezenți, întreaga comunitate prezentă fiind invitată la o agapă frățească în curtea Bisericii.

 

Comentarii

comentarii