Acasă Eveniment 97 de pompieri au luptat aproape 5 ore pentru stingerea incendiului de...

97 de pompieri au luptat aproape 5 ore pentru stingerea incendiului de la hala de depozitare din comuna Săcălaz – foto

DISTRIBUIȚI

78 de pompieri militari din cele 7 subunități ale ISU Timiș au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanță SMURD și o cisternă de 30000 l, la misiunea de stingere a incendiului produs la o hală de depozitare în comuna Săcălaz.

În sprijinul salvatorilor timișeni au intervenit și 3 autospeciale de stingere cu 14 subofițeri din cadrul ISU Arad, dar și 5 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență.

Astfel, un efectiv de 22 de autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN și o ambulanță SMURD au intervenit la locul incendiului.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 6.500 mp, cu flacără deschisă și posibilități de propagare.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT.

După aproape 5 ore, pompierii au lichidat incendiul și au luptat în continuare pentru stingerea focarelor ascunse și pentru înlăturarea tuturor efectelor negative.

Foto credit: Foto Lau

Comentarii

comentarii