Acasă Actualitate A 50-a ediție a Congresului Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli...

A 50-a ediție a Congresului Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a avut loc la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a avut loc, în perioada 15-18 mai 2024, la Timișoara Convention Center și a avut un program științific complex, în care colaborarea interdisciplinară a fost în prim-plan.

Congresul a fost o ediție istorică a celui mai important eveniment științific din diabetologia românească!

Prestigioasa manifestare a cuprins sesiuni comune cu specialități conexe: Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Nefrologie, Pneumologie. Sesiuni State of the Art. Sesiuni dedicate tinerilor medici și Ateliere interactive.

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a organizat cea de-a 50-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, o ediție științifică aniversară, ce s-a desfășurat timp de patru zile, la Timișoara.

Manifestarea a inclus sesiuni științifice captivante, workshopuri interactive, prezentări de lucrări de cercetare originale și a oferit participanților acces la informații relevante și actualizate, furnizate de lideri de opinie recunoscuți la nivel național și invitați de la nivel internațional.

A fost o ediție istorică a Congresului Național, care marchează 50 de ani de manifestări științifice ale Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice se adresează medicilor rezidenți, specialiști și primari din specialitatea diabet, nutriție și boli metabolice, precum și medicilor din specialități conexe diabetului zaharat.

Prof.univ.dr. Bogdan Timar a fost ales președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

“Vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de încredere pentru mandatul de președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice!

Vă mulțumesc totodată pentru prezența într-un număr atât de mare la Adunarea Generală a Societății Român de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice!

Ediția 50 a Congresului Național, ce s-a desfășurat la Timișoara într-o atmosferă extraordinară, a readus în societatea noastră spiritul de echipă și colaborarea pentru dezvoltarea specialității de diabet, având ca obiectiv principal persoana cu diabet!”, este mesajul prof.univ.dr. Bogdan Timar.

Comentarii

comentarii