Acasă Actualitate A ars de viu în propria casă

A ars de viu în propria casă

415
DISTRIBUIȚI

Un bătrân de 60 de ani și-a găsit sfârşitul în casa mistuită de flăcări
Deşi pompierii nu s-au pronunţat încă asupra cauzei, cel mai probabil focul a izbucnit de la coşul de fum al cuptorului. Cum pereţii casei erau din lemn, focul s-a extins cu rapiditate, iar omul a murit, cel mai probabil, intoxicat cu fum. Pentru că focul s-a extins, patul bărbatului a fost cuprins de flăcări, aşa că acesta, până să fie scos afară de vecini, avea arsuri serioase pe 30% din suprafaţa corpului. „Omul locuia singur, fără familie. Probabil din neatenţie i-a luat foc soba unde se încălzea, a căzut focul şi pe el şi a ars în proporţie de 30 de procente”, spune agentul şef Viorel Neagoe, şeful de post din Fizeş, localitatea din Caraş-Severin unde a avut loc nefericitul eveniment.
Ajuns la faţa locului după un slalom serios prin gropile din drumul judeţean, echipajul de pe ambulanţă nu a putut decât să constate decesul, omul fiind deja mort înainte de a fi scos din casă de vecini.
Pompierii au reuşit cu două autospeciale aduse de la Reşiţa să localizeze focul, care cuprinsese acoperişul şi pereţii interiori ai case şi apoi să stingă definitiv incendiul.
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie produs în satul Fizeş, am intervenit cu două autospeciale şi 9 subofiţeri. Din păcate proprietarul casei a decedat în urma incendiului. Intervenţia a fost îngreuiată datorită drumului greu accesibil, pe porţiunea de la Bocşa la Fizeş”, spune plutonierul Bogdan Nicola, ajutor şef gardă intervenţiei de la ISU „Semenic”.
 

Comentarii

comentarii