Acasă Actualitate “A cumpăra produse din piețe sau direct de la producătorii locali este...

“A cumpăra produse din piețe sau direct de la producătorii locali este cea mai bună dovadă de patriotism!”

DISTRIBUIȚI

Piața volantă de la stadionul Dan Păltinișanu Timișoara este locul de unde cetățeanul de la oraș își pot cumpăra legume cultivate de producători locali, precum și brânzeturi autentice.

Timișoreanul Alin Andrei Gorscovoz a vizitat această minunată piață și a povestit cum a fost!

“Este aproape ora 8, comercianții și-au aranjat marfa așteaptă clienții. Preturile sunt mai mici decât în supermarketuri, găsești ceapă verde și ridichi între 1,5 – 2 lei legătură.

A cumpăra produse agroalimentare din piețe sau direct de la serele producătorilor locali este cea mai bună dovadă de PATRIOTISM. Dincolo de sloganuri ieftine, faptele sunt cele care arată că-ți pasă de ROMÂNIA. Nu trebuie să lăsăm producătorii locali la cheremul marilor rețele de magazine a căror unic scop este PROFITUL. Decât să cumperi lactate produse din Ungaria sau Polonia, mezeluri din Cehia sau Germania, legume din Turcia, mai bine cumpărați-le de la producătorii locali”, este mesajul patriotic de bun simț al lui Alun Gorscovoz.

Programul la piața volantă de la stadionul Dan Păltinișanu Timișoara a fost prelungit cu prilejul sărbătorilor pascale, cu o zi.

”Am decis ca programul la piața volantă de la stadion să fie prelungit cu o zi. Dacă în mod normal este deschisă miercuri și sâmbătă, acum va funcționa și vineri. Ne dorim ca timișoreanul să aibă posibilitatea să cumpere produse agroalimentare proaspete direct de la producător pentru masa de Paște. Știm că e o perioadă aglomerată și pentru producători motiv pentru care am prelungit cu o zi perioada de funcționare”, a spus Mirel Pop, directorul Piețe SA Timișoara.

Programul este miercuri, vineri și sâmbătă între orele 5 – 18.00

Comentarii

comentarii