Acasă Eveniment A făcut prăpăd după ce a intrat cu mașina prin vitrina unei...

A făcut prăpăd după ce a intrat cu mașina prin vitrina unei stații OMV

DISTRIBUIȚI

Șoferul unui autoturism care a intrat cu mașina direct prin geamul unei stații OMV din cartierul Grădiște, din Arad.

Din fericire, șoferul autoturismului nu a avut nevoie de descarcerare, reușind să coboare singur din mașina ușor avariată.

„Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 26.01.2023, în jurul orei 11:30, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, în vederea asigurării măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui eveniment rutier (autoturism intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți), în municipiul Arad, Calea Zimandului. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”.

„În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, într-o stație PECO de pe raza municipiului, a avut loc un eveniment rutier fără victime.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a intrat în coliziune cu geamul magazinului stației PECO.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul nu era sub influența alcoolului.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte penalizare, conform articolului 54 alin. 1 din O.U.G 195/2002”.

Comentarii

comentarii