Acasă Actualitate A fost atribuit contractul privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare...

A fost atribuit contractul privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova – Lugoj

DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri atribuirea contractului privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova – Lugoj. Contractul, în valoare de peste 90 de milioane de lei, a fost câștigat de o asociere de firme.

„A fost desemnat câștigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcției drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj”, a scris Sorin Grindeanu miercuri pe Facebook.

El spune că „prin construcția acestui drum va fi redus considerabil timpul de călătorie între localitățile Craiova și Lugoj” și, „în plus, va fi asigurată o conexiune mai eficientă cu viitoarele drumuri expres Craiova – Pitești și Craiova- Târgu Jiu”.

Contractul, în valoae de peste 92,7 milioane de lei fără TVA, a fost câștigat de asocierea Egis Romania SA – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Internațională SRL – Geostud S.R.L. – ECO Geodrum S.R.L. – Egis International SAS, a mai menționat ministrul Transporturilor.

Comentarii

comentarii