Acasă Administraţie A fost emisă autorizaţia de construcţie pentru noua aripă a Spitalului Judeţean...

A fost emisă autorizaţia de construcţie pentru noua aripă a Spitalului Judeţean Timișoara

2368
DISTRIBUIȚI

Noua aripă a Spitalului Judeţeam ridicată de Consiliul Judeţean Timiș, Ministerul Sănătăți, cu finanţare de la Banca Mondială, a primit autorizaţia de construcţie. Urmează lansarea licitaţiei pentru stabilirea executantului construcţiei.

„Avem vești excelente legate de parcursul proiectului pe care îl realizăm cu 50 de milioane de euro, finanțare de la Banca Mondială. A fost emisă autorizația de construcție, iar următorul pas este licitația pentru execuție!, a anunţat Călin Dobra, liderul CJT.

Noua construcţie va fi interconectată cu actuala.

Este unul dintre cele mai importante proiecte realizat de Consiliul Județean Timiș și „Ministerul Sănătății. Noua construcție, interconectată cu cea veche, va fi acel “altceva” pe care îl așteaptă atât medicii, cât și pacienții și va eficientiza considerabil serviciile medicale. Vor fi reorganizate total circuitele pentru UPU, Chirurgie, ATI și va fi creat un nou Centru de Mari Arși”, a mai spus Dobra.

În acest proiect, Consiliul Județean Timiș, pe lângă terenul pe care l-a pus la dispozitie, susține financiar și anumite costuri necesare realizării documentației. La final, noua construcție va fi transferată în proprietatea județului.

Comentarii

comentarii