Acasă Actualitate A fost lansată licitaţia pentru drumul de legătură dintre DN 69 şi...

A fost lansată licitaţia pentru drumul de legătură dintre DN 69 şi A1

656
DISTRIBUIȚI

Până la începutul lunii iunie ar trebui să avem un constructor care să realizeze proiectul unui nou drum de legătură între Timişoara şi autostrada A1. Aceasta va face legătura dintre DN69, Timişoara – Arad, şi şoseaua rapidă, de la bifurcaţia spre Sânandrei.

„Acum, vă aduc în atenție proiectul noului drum de legătură cu A1 Arad – Timișoara – DN69. Mă refer aici la o porțiune de șosea care va porni din DN 69, de la intersecția spre Sânandrei și autostrada A1. A fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului de 10 kilometri, care va include două benzi pe sens, două poduri, patru pasaje, două pasaje inferioare și trei noduri rutiere”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Ofertele se depun până la începutul lunii iunie, iar valoarea proiectului este de peste 250 de milioane de lei. Investiția va fi realizată de CNAIR, iar mare parte din bani sunt de la Uniunea Europeană. Din momentul în care încep lucrările, noul drum ar trebui să fie gata în 18 luni.

Comentarii

comentarii