Acasă Actualitate A fost lansată licitația pentru un nou sistem de securitate la incendiu...

A fost lansată licitația pentru un nou sistem de securitate la incendiu pentru Muzeul de Artă Timișoara

DISTRIBUIȚI

În pregătirea pentru expozițiile pe care Muzeul Național de Artă Timișoara le va găzdui în 2023, pe SEAP a fost publicat anunțul pentru găsirea unei firme care se va ocupa de instalarea unui nou sistem performant pentru protecție la incendii pentru Muzeul Național de Artă Timișoara. Suma oferită pentru acest contract este de 2,9 milioane de lei, plus TVA.

Proiectul ”Lucrări, Instalații cu rol de securitate la incendiu proiectare + execuție, (achiziție, montaj, PIF, etc)” conform proiectului avizat DTAC Muzeul de Artă Timișoara (clădire de cultură-muzeu)”, se va derula extrem de rapid. Data limită pentru depunerea ofertelor este 3 octombrie. Comisia care le va analiza nu va avea prea multe zile de recuperare după revelion, analiza ofertelor va avea loc pe 3 ianuarie.

”Se vor executa lucrări, instalații cu rol de securitate la incendiu proiectare + execuție, (achiziție, montaj, PIF, etc)” conform cerintelor din Caietul de sarcini. Durata de garanție acordată echipamentelor si întreținerea tuturor sistemelor cu rol de securitate la incendiu va fi de minim 5 ani. Acces telefonic 24 ore/zi,7 zile/săptămână (cu excepția sărbătorilor legale) pentru semnalarea și investigarea problemelor hardware și software ale sistemului furnizat. Perioada de garanție începe cu data recepției efectuate după execuția și instalarea echipamentelor în locația finală”, se spune în documentație.

Se vor realiza instalații electrice de iluminat de siguranță, nstalatii de hidranți interiori, instalatii de stingere cu gaz inert, instalație de detectare, semnalizare și alarmare incendiu.

Comentarii

comentarii