Acasă Actualitate A fost semnat contractul pentru refacerea acoperișului de la clădirea Liceului „Shakespeare”...

A fost semnat contractul pentru refacerea acoperișului de la clădirea Liceului „Shakespeare” din Piața Romanilor

DISTRIBUIȚI
sursă: Google Maps

Vineri, 17 martie, primarul Dominic Fritz a semnat contractul de execuție pentru lucrările de refacere la acoperișul clădirii din Piața Romanilor nr. 13, unde funcționează Liceul Teoretic „William Shakespeare”. Este vorba despre contractul de 378.000 de lei (fără TVA) prin care vor fi schimbate inclusiv învelitoarea, jgheaburile și burlanele clădirii monument istoric.

„Vor fi realizate toate lucrările necesare de refacere a integrității și funcționalității sistemelor de acoperire – astereală și învelitoare și a sistemele de colectare și evacuare a apelor pluviale – jgheaburi, și burlane. Scopul final este oprirea degradării clădirii. Pentru acest obiectiv, Primăria Timișoara a obținut finanțare prin programul Timbrul Monumentelor Istorice, Subprogramul acțiuni tematice: Timișoara – Capitală Europeană a Culturii”, transmit reprezentanții primăriei.

Durata contractului este de patru luni, începând de la data menționată în ordinul de începere de execuție a lucrărilor de reparații până la terminarea lucrărilor recepționate și plătite. Valoarea contractului este de 378.377,62, fără TVA. Executant este Restaurotim Construct SRL.

Comentarii

comentarii