Acasă Actualitate A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate necesar modernizării drumului județean...

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate necesar modernizării drumului județean dintre Moșnița și Ghiroda

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a semnat, vineri, contractul pentru execuția studiului de fezabilitate pentru porțiunea de drum care leagă Moșnița Nouă de Ghiroda. DJ595E Moșnița – Ghiroda va fi parte a centurii de drumuri județene modernizate de CJT, o alternativă la centura de ocolire a Timișoarei, alcătuită din drumuri județene, între comunele periurbane ale orașului.

”Astăzi am semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al lucrărilor de intervenție și modernizare a DJ595E, drumul care leagă comuna Moșnița Nouă de Ghiroda. DJ595E este centura alternativă a Timișoarei, jucând un rol esențial în facilitarea accesului tuturor celor care îl parcurg la condiții de siguranță și confort în trafic”, a anunțat Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, instituție în a cărei administrare se află respectivul tronson.

Lucrările de proiectare vor dura 9 luni, timp în care echipa Direcției de drumuri din Consiliul Judeţean Timiş, va monitoriza îndeaproape bunul mers al proiectului, pentru a asigura respectarea termenelor stabilite și de obținere a unor rezultate de calitate, mai spune Proteasa.

”Sunt convins că modernizarea DJ595E va avea un impact pozitiv semnificativ asupra calității vieții locuitorilor din comunele periurbane dar și a tuturor celor care îl tranzitează”, a încheiat vicepreședintele CJT.

Comentarii

comentarii