Acasă Actualitate A III-a ediţie a Cupei Rotary la golf

A III-a ediţie a Cupei Rotary la golf

263
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 12 Iunie 2010, va avea loc la terenul de golf de la Recaş (Tite Golf Resort) cea de-a III-a ediţie a Cupei Rotary la golf organizată de cluburile Rotary din Timişoara şi Buziaş împreună cu Rotaract. Cu această ocazie va avea loc o manifestare în aer liber cu scopul strângerii de fonduri în vederea susţinerii proiectului intitulat “ART-TERAPIA ŞI REDUCEREA INFRACŢIONALITĂŢII JUVENILE” destinat Centrului de Reeducare Minori Buziaş şi derulat prin intermediul organizaţiei non-profit “Terapia prin Artă”. Scopul acestui proiect este acela de reintegrare socială a minorilor delicvenţi oferind servicii de reabilitare prin art-terapie.
Dacă la prima ediţie a Cupei Rotary de golf s-a construit o fântână Rotary, la cea de-a două au fost ajutaţi copiii instituţionalizaţi la casa de copii din Recaş, iată că la cea de-a treia ediţie rotarienii identifică o nouă temă de a fi prezenţi în viaţa comunităţi locale, implicându-se în acest proiect cu impact social dedicat copiilor instituţionalizaţi la şcoala specială din Buziaş.
După parcurgerea unui joc de golf, jucătorii participanţi la acest turneu împreună cu organizatorii vor avea plăcerea să primească oaspeţi, începând cu ora 12.00. Într-un cadru relaxant va avea loc un grill party având un fundal sonor asigurat de un band muzical timişorean, alături de multe activităţi dedicate copiilor, precum călărie, jocuri pe tobogane, teatru de păpuşi, acrobaţii pe biciclete, concursuri de desene, instruiri şi demonstraţii de golf, tombolă.
 

Comentarii

comentarii