Acasă Actualitate A început construcția McDonald’s-ului din Dumbrăvița. În patru luni trebuie să fie...

A început construcția McDonald’s-ului din Dumbrăvița. În patru luni trebuie să fie gata – foto

DISTRIBUIȚI

Comuna periurbană Dumbrăviţa, lipită practic de Timişoara, va avea un restaurant McDonald’s. Va fi primul restaurant al cunoscutului lanț american din judeţul Timiş care este în afara Timişoarei. McDonald’s-ul se construiește pe strada Conac, în imediata vecinătate a magazinului Kaufland, cu ieșirea spre strada principală din Dumbrăvița. Acesta va avea 2.476 de metri pătraţi.

Conform panului de pe șantier, lucrările au demarat în 14 martie, iar termenul de finalizare, patru luni de la data începerii.

Conform Planului Urbanistic Zona, va fi un restaurant McDonald’s tip drive, “cu amplasare de semnalistică luminoasă publicitară pe faţadă şi în incintă, mobilier urban, loc de joacă, terasă, circulaţii auto şi pietonale, locuri de parcare, spaţii verzi”.

Primul McDonald’s din Timişoara s-a deschis în 1997, în plin centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii.

După mulţi ani, abia în 2017 McDonald’s a deschis şi al treilea restaurant în Timişoara. Acesta se află pe strada Circumvalaţiunii. La un an distanţă a mai apărut un McDonald’s şi în Iulius Town.

Comentarii

comentarii