Acasă Actualitate A început festivalul ”Suflet de România”, organizat de Profi, pe Domeniul Regal...

A început festivalul ”Suflet de România”, organizat de Profi, pe Domeniul Regal Săvârșin

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 27 aprilie, a debutat a doua ediție a festivalului Suflet de România, pe Domeniul Regal Săvârșin din județul Arad.

“Bucură-te de tot ce are mai bun de oferit România autentică. Gustă din bucatele pregătite cu drag de micii producători locali, descoperă tainele meșteșugarilor de altădată și bucură-te de spectacolele de dans popular și de concertele unora dintre cei mai îndrăgiți artiști, precum Narcisa Suciu, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Florin Chilian.

Te așteptăm să punem împreună suflet în România, cu distracție și voie bună pentru cei mici și mari. Ne vedem la Săvârșin: https://www.profi.ro/suflet-de-romani“, îndeamnă Profi”, este mesajul Profi.

Intrarea este gratuită.

În 2023, mii de cetățeni veniți din județele Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și chiar din Cluj și Mureș au participat la cel mai mare târg al micilor producători locali, care a fost deschis, în 29 aprilie, intitulat Suflet de România organizat de Profi, în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții Regele Mihai I al României și Casa Regală.

Interesul oamenilor de a fi prezenți la acest eveniment a fost extraordinar de mare, fiindcă s-a desfășurat pe Domeniul Regal de la Săvârșin și a fost vizitat în prima zi chiar de Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, și de ASR Principelui Radu.

“Asistăm probabil cel mai mare dintre festivaluri, dintre târgurile de meșteșuguri și bunătăți românești tradiționale, mai mare și mai simbolic la care am participat.

Bucurați-vă de această zi frumoasă că suntem împreună, aici, și de acum încolo vom încerca să fim tot împreună la cât mai multe asemenea evenimente fericite organizate din suflet românesc de Profi”, a fost mesajul ASR Principele Radu, de pe scena festivalului.

Comentarii

comentarii