Acasă Eveniment A început lupta pentru putere în lumea interlopă din Timișoara. Lucian Torj,...

A început lupta pentru putere în lumea interlopă din Timișoara. Lucian Torj, fost consilier local PSD în Biled, internat la spital după ce a fost tăiat cu sabia

2488
DISTRIBUIȚI

După ce lumea interlopă a fost decimată prin arestarea mai multor persoane, alături de liderul lor Lucian Boncu, la Timișoara a început lupta pentru putere.

Conform unor informații publicate de impactpress.ro, a avut deja loc o răfuială violentă între două grupări interlope din oraș, reprezentative pentru vechea gardă, care s-a finalizat cu rănirea mai persoane.

Unul dintre cei care ar fi ajuns la spital în urma acestor confruntări violente, declanșate, se pare, în urma unor discuțiile contradictorii pe seama colaborării cu “garda” a unora dintre cei închiși, ar fi Lucian Torj.

Fostul consilier PSD în localitatea Biled, arestat în urma cu câțiva ani pentru furtul unui cal, cu conexiuni importante în lumea politică locală, a fost tăiat cu sabia, fiind internat la Casa Austria cu multiple plăgi.

Informația făcută publică de impactpress.ro nu a fost confirmată oficial, pe surse vorbindu-se doar de faptul că “circulă un zvon că Lucian Torj a fost tăiat cu sabia, însă nu a fost depusă nicio plângere”.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii