Acasă Actualitate A început montarea nocturnei la stadionul-bijuterie din vestul țării. Noul termen pentru...

A început montarea nocturnei la stadionul-bijuterie din vestul țării. Noul termen pentru darea în folosinţă

829
DISTRIBUIȚI

Stadionul de Arad prinde din ce în ce mai mult contur. Echipa din Liga a 2-a, pregătită de Laszlo Balint, speră să poată juca pe noua arenă din aprilie 2020, chiar dacă era planificat ca stadionul să fie gata anul acesta. Aflați pe locul 3, la doar trei puncte de liderul Turrris Turnu Măgurele, arădenii, care au un început foarte bun de campionat, vor ca în sezonul următor să joace în Liga 1 pe noul stadion.

Arena va avea o capacitate de 12.000 de locuri şi va costa 14 milioane de euro.

Autoritățile locale doresc ca stadionul să fie gata în anul împlinirii a 75 de ani de la înființarea clubului UTA, conform Sport Arad.

Pe lângă montarea scaunelor, muncitorii au început instalarea nocturnei. Se lucrează de asemenea la montarea balustradelor. Urmează ca apoi frontul de lucru să se mute la vestiare și la celelalte anexe.

“Acest termen de aprilie 2020 e o năzuinţă a noastră şi a domnului Răzvan Burleanu. Îl înţeleg, se leagă la fel ca noi de anumite evenimente sportive… se lucrează la gazon în continuare, spre toamnă probabil că va fi gata, vom vedea un petec verde pe stadion. Dar asta nu înseamnă mare lucru, pentru că nu se poate juca fără finalizarea celorlalte lucrări. Trebuie să ne apucăm şi de parcarea din spate”, a declarat primarul Aradului, Călin Bibarţ, conform sursei citate.

Foto: Sport Arad

Comentarii

comentarii