Acasă Actualitate A început numărătoarea inversă pentru înscrierile Red Bull Illume

A început numărătoarea inversă pentru înscrierile Red Bull Illume

DISTRIBUIȚI

Red Bull IllumeSe apropie termenul limită de înscriere la Red Bull Illume, prima competiţie mondială de fotografie de acţiune şi aventură. Fotografii profesionişti şi amatori sunt invitaţi să aplice cu imagini surprinzătoare prin intermediul website-ului www.redbullillume.com, până pe 28 februarie 2010.
Red Bull Illume 2010 atrage un număr mare de aplicanţi din scena free-sportului. Până la această dată, peste 5.000 de imagini au fost înscrise, de aproape 2.500 de fotografi. Dintre aceştia, 47 de fotografi sunt din România, care au înscris în concurs 87 de fotografii.
În faţa deciziei dificile de a alege fotografiile câştigătoare, mai bine de 30 de membri ai juriului de la publicaţii recunoscute din 14 de ţări au fost deja confirmaţi în juriul Red Bull Illume. Printre aceştia se află editori foto de la Stern View (GER), Outside (USA), Professional Photographer (UK), USA Today (USA), Sportweek (ITA) and Thompson Reuters (CAN). România va fi reprezentată în juriul internaţional de Leon Arhire (Photo Magazin) şi Raymond Bobar (Men’s Health).
Premiile includ un aparat foto Leica S2 şi lentile până la valoarea de 30.000 de euro pentru premiul cel mare. Nu se percepe taxă de înscriere, iar fotografii îşi păstrează drepturile de autor pentru imaginile înscrise.
Cele 10 categorii pentru „Vânătoarea Imaginii” din 2010 sunt: cultură, teren de sport, energie, spirit, portret, close up, aripi, secvenţă SanDisk, noi tendinţe, experimental şi iluminare.

Vizitaţi www.redbullillume.com pentru mai multe detalii. De asemenea, puteţi intra pe fanpage-ul Facebook (http://www.facebook.com/RedBullIllume) sau pe galeria de pe Flickr (http://www.flickr.com/photos/redbullillume).

Comentarii

comentarii