Acasă Actualitate A murit jurnalistul timișorean Marius Horescu

A murit jurnalistul timișorean Marius Horescu

DISTRIBUIȚI

Jurnalistul, Marius Horescu, care a activat la Agenda și la Renașterea bănățeană, a plecat la cer. Colegii din întreaga presă din Timișoara sunt șocați ca a murit la o vârstă așa tânără.

Tudor Lengher, coleg la Renașterea: ”Lumea îmi părea totuși o glumă mai puțin proastă umăr la umăr cu Marius, un bărbat mare cu suflet de copil ce știa tot timpul să facă miștouri, să zică un banc bun, trebi istețe mereu și de destresare întotdeauna când era nevoie. Scuză-mă, Marius, că mi s-a amărât țigara, mi s-a acrit berea și-mi stă în gât o glumă, mai aveam poante, rugby, RPG-uri, cărți, filme și năzbâtii de povestit, băi băiatule cu spirit imens și nobil. Odihnește-te în pace!

  1. S. Țuc-o și pe zăpăceala de Simona, știi bine că de-aia izbutea să ne scoată uneori din țâțâni, dar de cele mai ulte ori să ne destindă, pentru că și ea era un suflet mare!”

Codrina Tomov: ”Offf…. dragul de Marius, ne amuzam mereu zicând c-am băut împreună, la Agenda şi apoi la Renaşterea, o cisternă de cafea. Şi mai apoi ne mai întâlneam la cafele, să mai râdem. Nu ne plictiseam niciodată. O să-mi fie mereu dor de el, iar poveştile lui le duc cu mine şi le voi mai istorisi, că-s tare faine, celor care vor dori să le asculte…!”

Crina Preda: ”Cât de trist și aiuritor e când intri pe profilul unui om pe care nu-l știai, vezi la mulți ani în 24 decembrie, că după o lună și un ban jumate, să curgă condoleanțe. Îmi pare rău, Tudor, pentru că ați pierdut un om drag. Să aibă odihnă veșnică, și familiei putere să ducă această cumplită durere!”.

Diana Mihai: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei și celor apropiați!”

Comentarii

comentarii