Acasă Actualitate A murit Oana Glăvan, la numai doi ani după plecarea lui Doru...

A murit Oana Glăvan, la numai doi ani după plecarea lui Doru Dinu Glăvan

DISTRIBUIȚI

La doi ani și câteva zile de când s-a stins ctitorul radioului reșițean Doru Dinu Glăvan, s-a stins în această dimineață și fiica sa Oana. Oana Maria Glăvan Cenan a plecat după o lungă și grea suferință. A fost o fire energică, fiică, mamă, soție, jurnalist, om politic și de toate aceste îndatoriri s-a achitat cu brio, până azi, când a plecat să doarmă puțin în brațele părintelui său care i-a devenit înger.

Lasă în urma sa o familie și o comunitate fără răspuns. Lasă în urma sa multe vise a căror împlinire putea face o lume mai bună. Oana  ne-a părăsit timpuriu și șocant.

După dispariția lui Doru, Oana a preluat conducerea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, filiala Ștefan Naciu Caraș-Severin. După plecarea din Radio Reșița, Oana a condus Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița și, mai apoi, Centrul Sfânta Maria.

După 18 ani de radio, după o carieră în administrația publică, Oana Glăvan a plecat mai aproape de Dumnezeu să-l îmbuneze să vindece lumea această tulburată și întristată!

Dumnezeu s-o ierte!

Comentarii

comentarii