Acasă Actualitate A murit preotul Pamfil-Mitrofan Radu

A murit preotul Pamfil-Mitrofan Radu

DISTRIBUIȚI

Arhiepiscopia Timișoara face un trist anunț: părintele pensionar Pamfil-Mitrofan Radu s-a mutat la ceruri.

Părintele Pamfil-Mitrofan Radu s-a născut în 4 iulie 1956 la Timișoara, din părinții Alexandru și Maria. Este absolvent al Seminarului Teologic din Caransebeș, promoția 1976, și al Institutului Teologic de Grad Universitar din Sibiu, promoția 1980.

Părintele Pamfil a fost un preot cu o conștiință a slujirii deosebită, fiind îndrăgit și urmat de foarte mulți fii sufletești, emanând prin lucrarea preoției duhul dragostei față de cele sfinte tuturor celor care îl vedeau slujind sau predicând cuvântul lui Hristos.

Îl plânge la ceasul despărțirii doamna preoteasa Maria, care i-a fost alături în toți anii petrecuți întru slujirea lui Hristos.

Slujba înmormântării a avut loc la biserica din incinta Centrului de Recuperare și Reabilitare Psihiatrică din Gavojdia, sâmbătă 11 martie, iar trupul a fost depus în cimitirul de pe strada Făgetului din Lugoj.

 Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan, preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Timișoarei transmite condoleanțe familiei îndoliate. În veci să fie pomenirea lui!

Comentarii

comentarii