Acasă Actualitate A murit prof. Ana Usca, fosta directoare adjunctă de la Școala nr....

A murit prof. Ana Usca, fosta directoare adjunctă de la Școala nr. 25 Timișoara

527
DISTRIBUIȚI

Duminică, 24 octombrie 2021, a plecat spre împărăția cerurilor, draga noastră colegă, Ana Usca, profesor de religie ortodoxă la Școala Gimnazială nr. 25 Timișoara – a informat Mitropolia Banatului.

Încă din anul 1995 doamna profesoară a răspuns cu dragoste chemării Mântuitorului Iisus Hristos și a transmis prin cuvânt și faptă Învățătura Sa.

Cu mult tact pedagogic, cu dăruire și dragoste a îndeplinit vocația îmbrățișată în urma absolvirii cursurilor Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul primei promoții de absolvenți ai facultății.

Ana Usca a îndeplinit și funcția de director adjunct la Școala Gimnazială Nr. 25 Timișoara, unde și-a desfășurat întreaga sa activitate didactică, până în toamna anului 2021, când s-a pensionat.

În calitate de profesor de religie ortodoxă a învățat și educat generații de elevi, prin exemplul personal, care au revenit an de an să aducă o floare și un gând de recunoștință doamnei profesoare.

În calitate de diriginte a organizat și îndrumat elevii, în vederea finalizării clasei a VIII-a cu rezultate deosebite și a colaborat cu părinții în acest sens – a explicat prof. Liliana Buzatu, inspector școlar pentru religie.

Comentarii

comentarii