Acasă Eveniment A murit unul dintre cei şase copii loviţi de o maşină pe...

A murit unul dintre cei şase copii loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni. Șoferul cercetat pentru ucidere din culpă

DISTRIBUIȚI

Un copil dintre cei şase care au fost loviţi miercuri seară pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani a murit, a anunţat Poliţia din Hunedoara. Copilul avea 11 ani şi era internat la spitalul din Petrosani, la ATI. Încadrarea juridică, în cazul şoferului vinovat se schimbă în ucidere din culpă. 

”A murit unul dintre copiii accidentaţi la Petroşani”, a anunţat IPJ Hunedoara, fără a da detalii despre minor.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz se va extinde încadrarea juridică, în cazul şoferului vinovat şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Cei şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie.

Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

Comentarii

comentarii