Acasă Actualitate A parcat „de a” oprit tramvaiul, în Timișoara. Amendă maximă!

A parcat „de a” oprit tramvaiul, în Timișoara. Amendă maximă!

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au efectuat verificări, luând măsurile prevăzute de legislația în vigoare în cazul mai multor situații în care conducătorii auto opresc autovehiculele pe care le conduc fie pe liniile de tramvai, fie foarte aproape de acestea, obstrucționând circulația mijloacelor de transport în comun.

Un astfel de caz a fost semnalat zilele trecute în Piața Traian, conducătorul auto fiind depistat și sancționat amendă maximă, respectiv 725 lei și trei puncte penalizare la permis. Cu aceeași sancțiune s-a ales un alt conducător auto care a parcat obstrucționând circulația tramvaiului în zona str. Ana Ipătescu, precum și un altul care a parcat pe str. Gh. Adam, blocând circulația mijlocului de transport. O altă situație este cea a conducătorilor auto care parchează în bucla de întoarcere a troleibuzelor la fel obstrucționând circulația acestora, astfel de situații fiind semnalate pe Calea Martirilor, Bdul Sudului, Gh. Barițiu. Un număr de 47 de conducători auto au fost depistați în astfel de situații de la începutul acestui an.

Sancțiunile pentru oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

 

Comentarii

comentarii