Acasă Politica A plătit Alin Popoviciu un milion de euro pentru libertatea Elenei Udrea?

A plătit Alin Popoviciu un milion de euro pentru libertatea Elenei Udrea?

DISTRIBUIȚI

udrea-popoviciuElena Udrea a găsit milionul de euro pe care nu-l avea pentru cauțiune. Avocatul Chiciu a declarat că o firma la care Udrea este acționar a depus o garanție imobiliară care acoperă cauțiunea stabilită de instanță.
Toată lumea se întrebă acum ce firmă își riscă patrimoniul pentru a-i asigura Elenei Udrea confortul libertății în perioada de cercetare penală în noul dosar instrumentat de DNA?
Conform surselor, cel care a plătit pentru libertatea blondei este parlamentarul PNL Alin Popoviciu. Firma care a depus cauțiunea este TIM RAIL CARGO SRL, o societate de transport cu o cifra de afaceri care se apropie de 5 milioane de euro. TIM RAIL CARGO are sediul in Timișoara și avea potrivit datelor oficiale 35 de angajați în anul 2014.
Elena Udrea a intrat în acționariatul firmei în 2013 și deține 20 la sută din acțiuni, la fel ca Emanuela Dragiea, Alexandru Băjenaru, Adriana Mirela Trică și Lucian Perescu. Administratorii firmei sunt Adriana Trică și Vasile Ranga.
Firma este cunoscută ca un sponsor important al Mișcării Populare și al PDL. Unul din acționari, Alexandru Băjenaru este cumnatul parlamentarului PNL Alin Popoviciu.

Comentarii

comentarii