Acasă Actualitate A scăzut numărul persoanelor din izolare și carantină, în Timiș. Alți doi...

A scăzut numărul persoanelor din izolare și carantină, în Timiș. Alți doi timișeni, amendați pentru că au încălcat măsurile

678
DISTRIBUIȚI

Numărul persoanelor aflate în izolare și carantină, în județul Timiș, a scăzut pe 11 iunie, după mai multe zile în care au fost înregistrate doar creșteri. Astfel, joi dimineață, în izolare, în Timiș, erau 3.350 de persoane, față de 3.490, în urmă cu o zi. Numărul de persoane aflate în centrele de carantină, tot în dimineața de 11 iunie, era de 101, din care cinci au fost introduse în ultimele 24 de ore, timp în care alte 15 persoane au părăsit aceste centre.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din Timiș au verificat 1.695 de persoane privind respectarea măsurilor și interdicțiilor de izolare sau carantină. Și de această dată au fost depistate persoane care încălcau aceste măsuri. Cele două persoane care nu au respectat măsurile de izolare au primit amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, dar au și fost introduse în carantină, urmând să suporte costurile.

Comentarii

comentarii